100 DAGE PÅ ÆKVATOR
Klik og kik på min blog!
For nylig var det 3 år siden, at jeg landede i Ecuador på næsten ubestemt tid. Det blev til 100 dage i en anden kultur og omgivet af en anden natur. Noget af mit materiale blev til artikler i tidsskrifter og billeder til fotokonkurrencer. Men der er stadig så meget guld, synes jeg, og jeg vil gerne dele det med jer. Bare 100 billeder og nogle ord i vekslende mængde.

Jeg vil lade det enkelte billede være afsæt for eksempelvis en tanke, en følelse, et haiku eller syv, en lille historie hentet fra Ecuador eller inde fra mig selv. Noget der supplerer billedet eller giver det en helt anden retning. Jeg aner ikke selv, hvad det udvikler sig til...

Følg mig de næste 100 dage på min blog. Nyd hver dag et billede sammen med mig - og læs hvis du orker :) Klik på billedet!

BRONZE
EFTERAAR
Jeg modtog i april 2013 et stk. bronzemedalje på JYSKE mesterskaber. Klik og se serien, der gav mig den, og læs lidt om baggrunden for billederne.
SLIKKEPINDE
Mød mine søde slikkepindebørn fra Canoa, Ecuador.
DAGENS FOTO 2013
Der kom et nyt hver dag!
Der er sat punktum for DAGENS FOTO 2013 - en idé fostret i et uopmærksomt øjeblik d.1.januar 2013, og så hængte jeg på den - helt frivilligt.

Idéen var hver dag at "plåta" (som det hedder på svensk) et billede og uploade det uden for meget selvcensur. Bare for at holde fotomusklen i gang... 

Se alle årets 365 billeder ved at klikke på katten :)

KONTAKT FOTOGRAFEN

Send mig en mail på franseskaa@gmail.com eller ring til mig på 60 62 45 63
 
NY HJEMMESIDE
Nu med eget domæne
Kære I som kikker med derude!

Kik og klik venligst videre til min nye hjemmeside ved at klikke på billedet af mit "nye" kamera :) 

LÆS LÆS LÆS
En ære at komme til orde
Jeg har fået den store ære at komme til orde omkring min tilgang til fotografiet i det nye nummer af SDF´s medlemsblad DANSK FOTOGRAFI i en flot opsat 4-siders artikel. Interesserede kan få artiklen ved henvendelse til mig på franseskaa@gmail.com :)
PORTFOLIO
Et år på Medieskolerne er slut!
SÅ er det vist på tide, at jeg viser lidt, af hvad jeg har lavet, siden jeg startede på mit drømmestudie på Medieskolerne i Viborg i august 2013. 

Det var forrygende at gå i skole, få mulighed for at lære en masse og få nye udfordringer! Eksamen klarede jeg også, og så skal jeg bare lige finde en god læreplads! Derfor er dette album også ment som et PORTFOLIO til fremvisning ude i den professionelle verden.

USKARPT!!
... men lidt skarpt hist og pist!
Klik og se et par billeder fra mit USKARPE projekt "Peligroso"
SKAL VI LEGE?
MUSIK- og TEATERFOTOS
Mangler du et godt billede af dig selv eller din musik- eller teatergruppe? Klik på Mia og lad dig inspirere!
At lade blikket dvæle - et splitsekund. Se verden gennem min linse...
Lav din egen hjemmeside med mono.net