GOD NYHED I SOMMERREGNEN
Nationale Fotoudstilling
SYV BILLEDER PÅ DEN NATIONALE :)
Også denne sommer kan jeg glad meddele, at jeg har fået antaget fire billeder på DEN NATIONALE, også kaldet Danmarksmesterskabet i Fotografi. Ja, den ene antagelse er faktisk en serie på fire billeder, så det er syv billeder i alt. Spændende om det rækker til mere end at blive udstillet denne gang :) 

Her et glimt af et af dem: Fiskerbåden Isabela Princess som jeg har mødt ude i Stillehavet, godt beklædt med pelikaner og fregatfugle.

Klik på billedet, hvis du vil se alles antagelser :)
BLOG FRA ECUADOR - ORD OG BILLEDER!
Ecuador blog
FØLG MED PÅ VORES REJSE
Folk der forvilder sig forbi denne hjemmeside, må meget gerne forvilde sig videre til min rejseblog fra 2012. Her er mange billeder fra Ecuador - og et par oplevelser oveni. Velkommen på blogspot - bare klik på billedet fra Panecillo i Quito, og du er fremme, knap 10.000 km på få sekunder.
SPEJLINGER...
DYREBORG
KIG IND PÅ MINE SPEJLINGER

Efter to vellykkede udstillinger sammen med glaskunstneren Susanne Aaes og maleren Birgit Øvig, er mine SPEJLINGER nu hjemme igen - men vil gerne ud og se sig omkring - tjek nogle af mine fotos ud ved at dobbeltklikke på billedet ovenover :)

 
TEATER PÅ TRÆK
Teater på træk Gitte Kielberg Nordenfra Une de Plus Elisabeth Groot vandrelyst
FRA VIBORG TIL PADBORG
Fulgte forleden weekend det hestevognstrukne TEATER PÅ TRÆK fra Dollerup til Thorning.

Se billeder fra de tre forestillinger hin lørdag og fra den fantastiske sommerlige vandring ad Hærvejen hin søndag.

De vandrer ad hærvejen fra Viborg til Padborg hele august måned, og det munder ud i stykket "Vandrelyst" 1.september i Padborg.
LÆSESTOF
Billeder til billeder
BILLEDER TIL BILLEDER
Nu kan du læse dig til billederne! Ti små stemningsskabende fortællinger fra Ecuador kan supplere din oplevelse af billederne fra LA VIDA PÅ ÆKVATOR - eller bare stimulere din fantasi...
NY DEBUT
Juan Pino Quemando Palabras
NU OSSE SKRIBENT
Har nu osse fået "trykt" min første artikel med masser af fotos. Om percussionisten Juan Pino og hans spansksprogede halv-ecuadorianske projekt Quemando Palabras (Brændende ord). Læs det før din nabo!!! Billedet af Margarita Posada linker direkte til rootszone.dk, hvor den ligger! 
At lade blikket dvæle - et splitsekund. Se verden gennem min linse...
Lav din egen hjemmeside med mono.net